O nas

Nadejszła wiekopomna chwila. Po 2 latach na blogspocie przechodzimy na własną domenę. Ten blog zostanie wkrótce zamknięty. Nie będzie już aktualizacji. Koniec. Od teraz zapraszam na


poniedziałek, 11 kwietnia 2011

Na dobry początek "polski doner kebab" ;)

Na pomysł wpadłem kiedyś podczas dyskusji nad fast foodami. Mając bigos pokażę pierwszy prawdziwie polski odpowiednik śmieciowego jedzenia :)
Potrzebujemy mieć:
Bułki - 1 szt. na osobę, najlepiej polskie kajzerki, wszak to polski "kebab"
Bigos
Bułkę nacinamy wzdłuż do ok. 2/3 długości, grillujemy lub opiekamy. Napełniamy gorącym bigosem i idziemy dumnie przez miasto drażniąc wszystkich pięknym zapachem.


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Czytaj także:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...